Lezingen

De auteurs van ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’ spreken ook geregeld over het onderwerp tijdens open en besloten bijeenkomsten. Op deze pagina vind je hiervan een overzicht.

Lezing of presentatie

De auteurs geven graag een op maat lezing of presentatie, over hoe je het beste je employer brand kunt bouwen. Ideaal als aftrapsessie, lezing op congres, inspiratie, nieuwe energie of input voor een plan van aanpak. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Incompany training

Via de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie zijn diverse incompany mogelijkheden zoals ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’ of ‘Positionering’. Onder leiding van een ervaren docent wordt intensief een dagdeel gewerkt aan de theorie en praktijk van het nieuwe employer brand. Ideaal wanneer een projectgroep met elkaar gaat werken om het employer brand te versterken, maar ook om doelen en visie helder te krijgen en af te stemmen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Masterclass employer branding

Tijdens de open inschrijvingen masterclass Employer branding van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt Het Nieuwe Employer Brand uitgebreid aan bod. Een van de auteurs, Martijn Hemminga, is ook docent tijdens deze eendaagse training.
Meer informatie

Workshop positionering van het werkgeversmerk

Tijdens de open inschrijvingen workshop Positioneren van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie leer je hoe je een krachtige positionering vaststelt.
Meer informatie