Nr29

Nr29 arbeidsmarktmanagement & arbeidsmarktcommunicatieNr29 arbeidsmarktmanagement & arbeidsmarktcommunicatie adviseert, begeleidt en helpt werkgevers bij het professionaliseren van hun arbeidsmarktbeleid en strategische arbeidsmarktcommunicatie. Nr29 opereert hierbij op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. De strategische organisatiedoelstellingen fungeren hierbij als richtinggevend voor het komen tot een gedegen arbeidsmarktbeleid en/of arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Nr29 ondersteunt werkgevers bij het komen tot een optimale, duurzame afstemming van de interne en externe arbeidsmarkt, oftewel arbeidsmarktmanagement. Een goede balans tussen de interne en externe arbeidsmarkt ondersteunt de organisatie optimaal in het behalen van de doelstellingen. 

Nr29 houdt zich met arbeidsmarktcommunicatiemanagement bezig met de strategie van arbeidsmarktcommunicatie. Arbeidsmarktcommunicatiemanagement is de lijm tussen alles wat met arbeidsmarktcommunicatie te maken heeft. Door alles goed op elkaar af te stemmen (strategie, organisatie, realisatie en evaluatie) ontstaat het meest optimale resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*