Masterclass Employer branding 13 november a.s.

Een sterk employer brand geeft jouw organisatie een voorsprong om talent binnen te halen én aan je te binden. Op woensdag 13 november a.s. ontdek je tijdens de masterclass Employer branding hoe je een sterk werkgeversmerk kunt ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen waardoor je het verschil kunt maken op de interne en externe arbeidsmarkt. In deze praktisch ingestelde masterclass in het Olympisch Stadion in Amsterdam staat Het Nieuwe Employer Brand centraal.

Van authenticiteit tot zichtbaarheid

Tijdens de masterclass Employer branding ontdek je hoe belangrijk authenticiteit is bij employer branding en hoe je van binnenuit jouw werkgeversmerk kunt versterken. Je krijgt inzicht waarom je als werkgever niet om employer branding heen kunt en hoe je het succesvol kunt oppakken. Je ontdekt hoe je tot een onderscheidende werkgeverspositionering komt en hoe je stap voor stap het employer brand kunt opbouwen.Van grootse zichtbaarheid tot doelgerichte opbouw van communities.

Handvatten en kengetallen

Aan de hand van ken- en stuurgetallen krijg je inzicht waar je momenteel staat met jouw organisatie. Verder krijg je veel concrete handvatten om zelf meetbaar aan de gang te gaan met employer branding. Om het op te pakken of om het naar een hoger plan te tillen. Last but not least sta je stil bij het belang van het aangaan van relaties (employee relationship management) bij employer branding.

Gratis boek

Deelnemers aan deze masterclass ontvangen gratis het boek: Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand, het allereerste Nederlandse boek over employer branding. Handig voor jezelf of, als je hem al hebt, als voor een collega of relatie. Een van de auteurs van het boek, Martijn Hemminga, is docent tijdens de masterclass.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven voor de masterclass op 13 november 2013 op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.