30% combi-korting samen met Recruitmentkengetallen 2013

Superdeal: Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand en Recruitmentkengetallen 2013Profiteer van onze Superdeal: ontvang ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’ en ‘Recruitmentkengetallen 2013’ voor slechts € 50,-. Ontvang bijna 30% korting op de twee topboeken op het gebied van employer branding en recruitment.

Recruitmentkengetallen 2013

Het werven en selecteren van het juiste personeel is een kritische succesfactor die in hoge mate bepaalt of een organisatie zal groeien, overleven, moet krimpen of erger. Een efficiënt en succesvol recruitmentproces is de basis voor het aantrekken van ‘outperformers’, kostenbeheersing en het voorkomen van lege stoelen op bedrijfskritische functies.

Dit gloednieuwe boek is een naslagwerk boordevol onderzoeksresultaten en concrete handvatten om uw recruitmentproces modern, onderbouwd en effectief in te richten. Met aandacht voor alle nieuwe ontwikkelingen en hoe deze kunnen bijdragen aan  het aantrekken van precies dát talent dat de organisatie verder brengt. Dit boek is het langverwachte vervolg op het succesvolle boek Recruitmentkengetallen 2007 en geeft lezers antwoord op de vragen:

  • Hoe kan de effectiviteit en de efficiëntie van het recruitmentproces vergroot worden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het recruitmentproces en de kwaliteit van de geworven kandidaat? Of, omgekeerd:
  • Hoe kunnen de kwaliteit van het recruitmentproces en de kwaliteit van de geworven kandidaat verhoogd worden, zonder dat dit overmatig veel tijd en geld kost?

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand

Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil tussen talent binnenhalen en –houden of talent laten lopen. Maar een goed employer brand bouwen is niet eenvoudig. Want hoe pak je het aan? En hoeveel geld is ervoor nodig? In dit boek lees je het allemaal.

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand is een uniek boek van 204 pagina’s met daarin wereldwijd de eerste concrete ken- en stuurgetallen die gebruikt kunnen worden bij het onderbouwen van het plan van aanpak. Het boek is een combinatie van theorie, praktijk, inspiratie, visie, kennis en extra online informatie.

Dit is het eerste Nederlandse boek over employer branding en was genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2013!

Bestel beide boeken hier en betaal slechts € 50,- (in plaats van € 69,90).