Masterclass Employer branding 14 november 2012

Masterclass Employer branding op 14 november 2012Een sterk employer brand geeft jouw organisatie een voorsprong om talent binnen te halen én aan je te binden. Het employer brand kan het verschil maken op de arbeidsmarkt. Op woensdag 14 november 2012 ontdek je tijdens de masterclass Employer branding hoe je dit verschil kunt maken. In deze praktisch ingestelde masterclass in het Olympisch Stadion in Amsterdam staat Het Nieuwe Employer Brand centraal.

Van authenticiteit tot zichtbaarheid

Tijdens de masterclass Employer branding ontdek je hoe belangrijk authenticiteit is bij employer branding door van binnenuit jouw werkgeversmerk te versterken. Je krijgt inzicht waarom je als werkgever niet om employer branding heen kunt en hoe je het vervolgens kunt oppakken. Van grootse zichtbaarheid tot doelgerichte opbouw van communities.

Handvatten en kengetallen

Aan de hand van ken- en stuurgetallen krijg je inzicht waar je momenteel staat met jouw organisatie. Verder krijg je veel concrete handvatten om zelf aan de gang te gaan met employer branding. Om het op te pakken of om het naar een hoger plan te tillen. Last but not least staan we stil bij het belang van het aangaan van relaties (employee relationship management) bij employer branding.

Meer informatie

Deelnemers aan deze masterclass ontvangen gratis het boek: Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand, het allereerste Nederlandse boek over employer branding. Handig voor jezelf of als je hem al hebt om cadeau te doen aan collega of relatie. Een van de auteurs van het boek, Martijn Hemminga, is docent tijdens de masterclass.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven voor de masterclass op 14 november 2012 op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Getagd met , ,