Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand op literatuurlijst

Studenten van de Minor Recruitment van Avans Hogescholen vinden het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand in het nieuwe collegejaar op hun verplichte literatuurlijst.

Human Resource Management

Op een na beste HRM-opleidingDe Minor Recruitment maakt onderdeel uit van de voltijds HBO-opleiding Human Resource Management (voorheen Personeel en Arbeid) in Den Bosch. Vierdejaars studenten kiezen in de laatste fase van hun studie voor verdieping in een van de minors, waaronder Recruitment. Vanaf september 2012 staat het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand op de verplichte literatuurlijst. In de Elsevier Studiegids 2012 is de voltijdstudie Human Resource Management aan Avans Hogeschool beoordeeld als de op een na beste in Nederland.

Docentenexemplaar

Overweeg je als opleiding ook om het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand in het programma op te nemen, vraag dan een docentenexemplaar aan.

Getagd met , , , ,